Produk

page_banner

Grosir Kreatif Grosir Teks Natal Pabrik Pembuatan Buku Gambar Layanan Jasa Cetak Nyetak Ukuran Kustom

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pasar Ekspor Utama

Main Export Markets

Pembayaran & Pangiriman

Payment & Delivery

Infos Dhasar

Bahan Produk: Kertas & Kertas Kertas

Ngiket: Ngiket Sewing

Sampul Buku: PANUTUP KAYU

Tipe Kertas: Kertas Seni, Kardus, Kertas Dilapisi, Papan Bergelombang, Papan Dupleks, Kertas Mewah, Kertas Kraft, Kertas Kertas, Kertas offset            

Rampung permukaan: Matt laminasi

Jinis Percetakan: Percetakan offset

Papan Asal: Zhejiang, China

Werna: 4c + 4c CMYK Pantone

Ukuran: Ukuran Khusus

Spesifikasi Kunci / Fitur Khusus

Jinis buku Buku Hardcover, Buku Softcover, Buku Anak, Buku Karton
Produk sing relevan Majalah, Katalog, Buklet, Leafet, Notebook, Notepad, Jurnal, Susu
Ukurane Orièntasi Lanskap / Orièntasi Protrait
L × H (cm) - Miturut Syarat Khusus Pelanggan
Materi Tutup: gloss artpaper (C1s / C2s), matt artpaper
Ing njero: artistik gloss / matt, kertas sutra, kertas tanpa kayu, kertas mewah, kertas krim
Werna: Werna CMYK & warna Pantone
Rampung Laminasi Kertas Mengkilap / Matte, Kain / Kulit sing dipasang
Rampung Khusus Laminasi mengkilap, laminasi matte, varnis UV Mengkilap, lapisan UV
Lapisan banyu, Spot UV, UV cemlorot, cetakan bubuk glitter layar sutra
Frosting, Embossing tekstur lan pola, Glossy lan matte kisut ilang
Rampung anti-pemalsuan, Ngempal, Grainning
Logo embossing utawa debossing, Emas / perak utawa stempel panas foil liyane
Ngiket Ngikat sewing, Ikatan sing sampurna, Saddle stitched, Spiral naleni, Mounting
Format Kriya PDF, Ai, PSD, CDR, JPG
Faktor kutipan Gumantung saka ukuran, kaca, materi kertas, warna cetak lan pagawean pungkasan
Ngiket 16 bagean jahit, arupi tutup hard lan kertas pungkasan.
Kepala lan buntut kaiket. Pita
Ikatan sing sampurna, Ikatan Jahit Utas, Jahitan Sadel (kawat),
Tutup hard, Babak sing salah
utomo, ikatan Flexi, Ikatan spiral / Kawat-O, ikatan sisir,
Pengepakan
Teks Simpenan nggilap, stok matte, bebas kayu, kertas khusus lsp.

Sampel Akuisisi

Kita bisa nyedhiyakake conto kothak karton kemasan karo mesin sampel digital sing warna sing cocog karo 80% minangka mesin cetak asli, kanthi kertas lan desain khusus lan pemotongan. Nanging kita mbutuhake klien supaya tanggung jawab kanggo biaya sing jelas. Nanging yen sampeyan kudu entuk conto nyata sing nggunakake mesin cetak kaya produksi, kita kudu ngisi biaya sampel udakara USD50 nganti USD100 tanpa biaya sing jelas. Nanging biaya sampel bisa dibalekake yen pesenan cukup gedhe.

Syarat ing file pencetakan sampeyan

1. Format file kudu PDF.

2. File kasebut kudune kalebu getih 3mm ekstra.

3. Resolusi kudu ora luwih murah tinimbang 300dpi kanggo entuk asil sing luwih apik.

Rincian Kemasan

kita bisa nggawe paket khusus miturut syarat klien

1. paket stiker miturut paket khusus

2.bungkus stiker nganggo kertas kraft

3. Paket stiker ing karton, bobot total udakara 15kg / karton kanggo nglindhungi barang

Kauntungan Kompetitif Utama

Primary Competitive Advantage

Cara Ngiket

1

Binding Hardcover

2

Ngiket sampurna

3-Saddle Stitched

Saddle dijahit

4-Wire-O Binding

Kawat-O Ngiket

5-Spiral Binding

Ngiket Spiral

Cardboard Lay Flat

Kardus Lay Flat

212

Rincian Cara Ngikat

Rampung ing Cover

1-Matte Lamination VS Gloss Lamination

Laminasi Matte VS Laminasi Glos

2-Foil Stamping

Stamping Foil

3-Embossing

Embossing

Vegan certified food stamp debossed over brown natural background

Debossing

5-Spot UV

Spot UV

6-Glow in the Dark

Cahya ing peteng

7-Gilt-edging

Gingsul

8-Tab Divider

Pembagi Tab

Profil Perusahaan

Company Profile

Aliran Produksi

1. Raw Material

Spot UV

2. CTP plate making

Nggawe piring CTP

3.Offset Printing

Percetakan Offset

4. folding

Lempitan

5.gathering

kumpul

6. thread sewing

sewing benang

7. hardcover binding

naleni hardcover

karton standar + tas poli, utawa paket khusus

Packaging & Delivery

FAQ

FAQ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita