Produk

page_banner

Bocah pribadi nerbitake nyithak buku gambar crita bocah

Katrangan singkat:

Bahan Produk: Kertas & Kertas Kertas

Ngiket: Jahitan Benang

Sampul Buku: PANUTUP KAYU

Tipe Kertas: Kertas Seni, Karton, Kertas Dilapisi, Kertas Fancy, Kertas dilapisi Matt

Jinis Produk: Book

Rampung permukaan: Matt laminasi


Detail Produk

Tag Produk

Pasar Ekspor Utama

Main Export Markets

Pembayaran & Pangiriman

Payment & Delivery

Infos Dhasar

Bahan Produk: Kertas & Kertas Kertas

Ngiket: Jahitan Benang

Sampul Buku: PANUTUP KAYU

Tipe Kertas: Kertas Seni, Karton, Kertas Dilapisi, Kertas Fancy, Kertas dilapisi Matt

Jinis Produk: Book

Rampung permukaan: Matt laminasi

Jinis Percetakan: Percetakan offset

Papan Asal: Zhejiang, China

Ukuran: Ukuran Khusus

Werna: Warna

Panggunaan: Pendhidhikan

Bahan: Sertifikasi FSC

Karya seni: AI CAD PDF

Spesifikasi Kunci / Fitur Khusus

Ukurane Ukuran standar: A3, A4, A5, A6. Ukuran utawa lembaran njero bisa disesuaikan.
Materi 1) Tutup: gloss artpaper (C1s / C2s), matt artpaper, kraft fancy paper, kain + karton
2) Flyleaf & Inside: artistik gloss / matt, kertas sutra, kertas tanpa kayu, kertas mewah 
Werna CMYK lan / utawa warna Pantone (tinta lingkungan UE)
OEM & ODM 1) Desain, bahan & warna khusus sing kasedhiya
2) Layanan desain gratis sing disedhiyakake dening departemen R&D
3) langganan desain nouveau saben wulan saka kita
Aksesoris Utama Pita kepala, Pita, eyelet, Pita elastis, lsp.
Aksesoris Liyane ikatan simpul, kembang, penutupan tombol, PVC, renda, tas DVD, lsp.
Lumahing Laminasi, Stamping panas, Varnishing, UV, Embossing / Debossing, Stamping, stempel panas emas & perak, layar sutra. 
Pengepakan Miturut panjaluk sampeyan
Lamaran Promosi, hadiah, bisnis
Lembar batin bisa disesuaikan
Nyithak Percetakan offset, Percetakan gravure
Ngiket Iket jahitan, ikatan sing sampurna, 
Jahitan saddle, adesif, ikat Spiral, Pemasangan lsp.

Buku Gambar Interpretasi

Buku gambar:

Buku-buku papan dicithak lan diikat langsung ing karton sing kandel, dikenceng, dilipat, dikoleksi, diikat, dipotong banjur dibunderake lan kadhang bentuke. Tahan lan digawe tahan nganggo chomping, mamah, mlengkung lan nyoba nyuwek yen bayi lan bocah seneng melu pengalaman maca awal.

Gunakake kanggo bocah-bocah buku, angkat buku tutup, buku gugur lan tutul, buku pop 3D, buku kegiatan

Buku Gambar Hardcover:

Buku Papan Hardcover awet. Tutup hard 2mm-4mm ing njaba bisa digunakake kanggo nglindhungi kaca njero lan kaca kasebut diikat nganggo jahitan utawa lem. Kaca njero biasane nggunakake karton awet udakara 0.7-2mm

Gunakake kanggo buku bocah, buku diwasa, buktike

Buku Gambar khusus

Buku bocah duwe macem-macem bentuk lan ukuran supaya cocog karo kebutuhan kreatif crita kasebut.

Ana sing cilik nganggo kertas tanpa lapisan sing lancip, ana sing gedhe nganggo kertas gloss kandel, lan sawetara ana ing antarane.

Kita profesional ing pencetakan khusus ora mung Buku Papan Anak, nanging uga Buku Anak, Buku Memori Bayi, Buku Pop up, Buku Anak Hadiah, Buku Papan Anak, Buku Stiker sing Bisa dicopot Anak, Buku Fairytales Anak, Buku Lukisan Anak, Buku Sinau Anak, Buku Sinau Bayi / Tembung-tembung, Buku Crita, Buku Memori Album Bayi, Buku Crita Pewarnaan Bayi, Buku Pocak Bocah, Buku Panyusunan Kewan Anak; lan buku bayi pendhidhikan, buku papan spiral, Buku Pencerahan Anak, Buku buku gambar bocah, Buku Anak 3D, buku kanthong Anak, buku dolanan Anak, buku komik Anak, Ensiklopedia Alam Anak, buku pendhidhikan PAUD, buku crita bocah jahitan lan liya-liyane.

Kauntungan Kompetitif Utama

Primary Competitive Advantage

Cara Ngiket

1

Binding Hardcover

2

Ngiket sampurna

3-Saddle Stitched

Saddle dijahit

4-Wire-O Binding

Kawat-O Ngiket

5-Spiral Binding

Ngiket Spiral

Cardboard Lay Flat

Kardus Lay Flat

212

Rincian Cara Ngikat

Rampung ing Cover

1-Matte Lamination VS Gloss Lamination

Laminasi Matte VS Laminasi Glos

2-Foil Stamping

Stamping Foil

3-Embossing

Embossing

Vegan certified food stamp debossed over brown natural background

Debossing

5-Spot UV

Spot UV

6-Glow in the Dark

Cahya ing peteng

7-Gilt-edging

Gingsul

8-Tab Divider

Pembagi Tab

Profil Perusahaan

Company Profile

Aliran Produksi

1. Raw Material

Spot UV

2. CTP plate making

Nggawe piring CTP

3.Offset Printing

Percetakan Offset

4. folding

Lempitan

5.gathering

kumpul

6. thread sewing

sewing benang

7. hardcover binding

naleni hardcover

karton standar + tas poli, utawa paket khusus

Packaging & Delivery

FAQ

FAQ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita