FAQ

page_banner

FAQ

Pitakon Kerep

P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? 

Kita minangka produsen profesional sing duwe pengalaman luwih saka 21 taun ing Ningbo City, China.

P2: Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Wangsulan: MOQ kita yaiku 1000 lembar

P3: Apa informasi sing dibutuhake kanggo menehi petik?

Nyedhiyakake jumlah, ukuran, kaca sampul lan teks produk sampeyan, warna ing loro-lorone sheet (kayata, warna lengkap loro-lorone), jinis kertas lan bobote kertas (contone. 128gsm kertas seni mengkilap), finish permukaan (kayata glossy / laminasi matt, UV), cara naleni (kayata ikatan sing sampurna, hardcover).

P4: Nalika nggawe kriya, apa format sing kasedhiya kanggo nyithak?

-Sawetara populer: PDF, AI, PSD.

-Ukuran getih: 3-5mm.

P5: Apa aku bisa njupuk conto sadurunge pesen? Kepiye babagan produksi massal?

-Sampeyan gratis yen ana ing stok, mung bakal dikenani biaya. Sampel khusus miturut desain lan syarat sampeyan, biaya sampel dibutuhake, biasane biaya sampel bisa dibalekake sawise nggawe pesanan.

-Sample leadtimer udakara 2-3 dina, wektu utama kanggo produksi massal adhedhasar jumlah pesanan, pagawean lsp, biasane 10-15 dina kerja wis cukup.

P6: Apa kita duwe informasi Logo utawa perusahaan babagan produk utawa paket sampeyan?

Mesthi, Logo sampeyan bisa ditampilake ing produk kanthi menehi label ing Pencetakan, UV Varnishing, Stamping Panas, Embossing, Debossing, Percetakan Layar Sutra utawa Stiker.