Pitakonan

page_banner

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita minangka produsen profesional kanthi pengalaman luwih saka 21 taun ing Kutha Ningbo, China.

Q2: Apa Jumlah Pesenan Minimal sampeyan?

Jawaban: MOQ kita 1000 bêsik

Q3: Informasi apa sing kudu diwenehake kanggo penawaran?

Mangga wenehi jumlah produk, ukuran, kaca tutup lan teks, werna ing sisih loro-lorone sheet (contone, full color loro-lorone), jinis kertas lan bobot kertas (contone. 128gsm kertas seni nggilap), permukaan finish (contone. nggilap. / matt lamination, UV), cara naleni (eg. sampurna naleni, hardcover).

Q4: Nalika nggawe kriya, format apa sing kasedhiya kanggo dicithak?

- Sing populer: PDF, AI, PSD.

- Ukuran bleed: 3-5mm.

Q5: Apa aku bisa njaluk sampel sadurunge nggawe pesenan?Kepiye babagan produksi massal?

-Sample gratis yen ana ing saham, mung barang sing kudu diisi.Sampel khusus miturut desain lan syarat sampeyan, biaya sampel bakal dibutuhake, biasane biaya sampel bisa dibalekake sawise nggawe pesenan.

-Sample leadtimer kira-kira 2-3 dina, wektu timbal kanggo produksi massal adhedhasar jumlah pesenan, finishing, etc, biasane 10-15 dina apa cukup.

Q6: Apa kita bisa duwe informasi Logo utawa perusahaan babagan produk utawa paket sampeyan?

Mesthi, Logo sampeyan bisa ditampilake ing produk kanthi Printing, UV Varnishing, Hot Stamping, Embossing, Debossing, Silk-screen Printing utawa Stiker label ing.