Produk

page_banner

Layanan nyithak buku anak-anak cilik kanggo bocah

Katrangan singkat:

Bahan Produk: Kertas & Kertas Kertas

Ngiket: Jahitan Benang

Sampul Buku: PANUTUP KAYU

Tipe Kertas: Kertas Seni, Karton, Kertas Dilapisi, Kertas Fancy, Kertas offset

Jinis Produk: Book

Rampung permukaan: Laminasi Matte


Detail Produk

Tag Produk

Pasar Ekspor Utama

Main Export Markets

Pembayaran & Pangiriman

Payment & Delivery

Infos Dhasar

Bahan Produk: Kertas & Kertas Kertas

Ngiket: Jahitan Benang

Sampul Buku: PANUTUP KAYU

Tipe Kertas: Kertas Seni, Karton, Kertas Dilapisi, Kertas Fancy, Kertas offset

Jinis Produk: Book

Rampung permukaan: Laminasi Matte

Jinis Percetakan: Percetakan offset

Papan Asal: Zhejiang, China

Ukuran: Syarat Pelanggan

Werna: CMYK 

MOQ: 500 pcs

Format Kriya: PDF AI CDR

Spesifikasi Kunci / Fitur Khusus

Bahan kertas: Kertas seni, kertas karton, kertas mewah, kertas khusus, kertas offset / kertas tanpa kayu lsp. Miturut sarat sampeyan.
Bobot kertas: Kanggo tutup: 200gsm, 250gsm, 300gsm, 350gsm kertas seni;
200gsm, 230gsm, karton C1S 250gsm.
Kanggo teks: 105gsm, 128gsm, 157gsm, 200gsm, 250gsm kertas seni;
70gsm, 80gsm, 100gsm, 120gsm, 140gsm kertas offset.
Werna Werna Lengkap, Werna Pantone, Werna Tunggal, warna CMYK, warna ireng lan putih
Ukuran / Wangun Ukuran / Wujud Khusus, ukuran biasa (6 "x10 '', 6" x7 ")
Kaca Miturut sarat Sampeyan, ukuran biasa (10pg, 15pg, 20pg, 30pg, lsp)
Jumlah Gumantung saka Syarat Khusus sampeyan
Rampung Lumahing Varnis / lapisan AQU, varnish UV, laminasi gloss, laminasi Matt, varnish gloss, varnish Matt, Stamping Panas (perak, emas utawa warna liyane), Emas panas / perak / Stamping Panas Tembaga, UV Spot, lsp
Nyithak Pencetakan Warna, Layar Sutra, Transfer Termal, Offset, Percetakan Litografi, Transfer banyu, Pencetakan Digital, Gravure, Letterpress lsp.
Ngiket  Jahitan saddle, Wire-O naleni, Spiral naleni, gluing ing sisih ndhuwur lsp.
Proses Khusus Stempel emas, Stempel perak, Embossing, Debossing, UV Spot, lsp.
Fitur Ramah Lingkungan, Anti banyu, Anti-Palsu, Tahan Panas, Tahan Lama, Anti Palsu, Perlindhungan Merek, Gores-Off, Holografik, Sensitif Panas, Bisa Dicopot, Lapisan Barcode, Lapisan Ganda, Lapisan Multiple dll
Panganggone Komoditas, panganan, omben-omben, bahan kimia saben dina, kosmetik, dolanan, obat, alat tulis kantor, mobil, jendela, label logistik, elektronik, lsp
Paket Label bakal dikemas ing gulung, lembaran utawa lembaran individu, bungkus film / shrink, karton njaba / khusus (miturut pelanggan ''
Kiriman Liwat udara, laut, ekspres internasional, lsp
Regane Miturut macem-macem bahan / ukuran / jumlah / desain / proses
Wektu Pengiriman Cepet 2-3 dina sawise entuk pesen
Bayaran Dening L / C, T / T, Western Union, Paypal, lsp
Format kriya: PDF, Adobe Illustrator, Photoshop, file Indesign.
Paling ora résolusi 300dpi.

Nyithak buku komik

Kanggo buku komik cetak, kita nyedhiyakake macem-macem spesifikasi. Buku iki ukurane 148 * 210mm, ukuran paling umum kanggo buku. Ukuran sing digawe khusus uga bisa ditampa. Liwat kabeh buku, warna kasebut jenuh banget. Jahitan saddle mbisakake supaya buku mbukak kanthi amba. Laminasi duwe rong tujuan. Sampeyan angel nyuwek sampul buku sing apik kanggo dijogo. Kajaba iku, laminasi matte menehi buku kesederhanaan lan keanggunan ing buku kasebut.

Penawaran produk

1. ukuran amplop (dawane x ambane)

2. bahan kertas lan genggeman permukaan

3. warna cetak

4. jumlahe

5. wektu pambayaran

Yen bisa, mangga uga nyedhiyani gambar utawa desain kanggo referensi. Sampel paling apik kanggo njlentrehake. Yen ora, kita bakal menehi saran produk sing relevan karo rincian kanggo referensi sampeyan.

Mangga bebas hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Kauntungan Kompetitif Utama

Primary Competitive Advantage

Cara Ngiket

1

Binding Hardcover

2

Ngiket sampurna

3-Saddle Stitched

Saddle dijahit

4-Wire-O Binding

Kawat-O Ngiket

5-Spiral Binding

Ngiket Spiral

Cardboard Lay Flat

Kardus Lay Flat

212

Rincian Cara Ngikat

Rampung ing Cover

1-Matte Lamination VS Gloss Lamination

Laminasi Matte VS Laminasi Glos

2-Foil Stamping

Stamping Foil

3-Embossing

Embossing

Vegan certified food stamp debossed over brown natural background

Debossing

5-Spot UV

Spot UV

6-Glow in the Dark

Cahya ing peteng

7-Gilt-edging

Gingsul

8-Tab Divider

Pembagi Tab

Profil Perusahaan

Company Profile

Aliran Produksi

1. Raw Material

Spot UV

2. CTP plate making

Nggawe piring CTP

3.Offset Printing

Percetakan Offset

4. folding

Lempitan

5.gathering

kumpul

6. thread sewing

sewing benang

7. hardcover binding

naleni hardcover

karton standar + tas poli, utawa paket khusus

Packaging & Delivery

FAQ

FAQ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita