Babagan awake dhewe

page_banner
21

Ningbo Madacus Printing Co., Ltd. nawakake layanan percetakan lan kemasan sing kompetitif sajrone luwih saka 20 taun, kita fokus ing nyetak buku, majalah, notebook lan kothak kemasan, kanthi syarat mandiri sing dhuwur, kita mesthi ketemu lan malah ngluwihi syarat pelanggan.

Madacus Printing duwe toko percetakan sing dilengkapi kanthi apik, peralatan Percetakan Heidelberg Jerman paling maju ing donya lan prosedur QC sing ketat.Kita lulus audit FSC lan BSCI.lan tetep nyedhiyakake layanan percetakan lan kemasan sing apik lan efisien, lan pangiriman cepet ing saindenging jagad.

Pangembangan Produk

Penyedhiya Kustomisasi lan Solusi kanggo ngowahi ide sampeyan dadi kasunyatan

Kualitas Dipercaya kanthi Rega Realistis

Lini produksi mekanik lanjutan,Prosedur QC sing ketat,Produksi visual gratis

Sertifikasi

Lulus BSCI lan FSC

Layanan Kita

24 jam respon cepet, Produk dikirim 2-4 minggu, layanan sawise-sale paling apik

 Kita netepi filosofi bisnis "pembangunan sing didorong kreativitas" lan saiki duwe peralatan produksi modern lan fasilitas pendukung sing cukup sampurna.We utamané introduce anyar Heidelberg XL75-8F, XL75-6 + LF quarto 6 + 1 Printing Press, super Master CD102-4Preset Plus, Xiaosen G40-5 werna pasangan boot total 4 mesin printing.Saka desain, nggawe piring, printing, bronzing, laminasi, nglereni mati, perakitan manual siji-mandeg baris produksi.

Ngadhepi jaman perkembangan ilmiah lan teknologi sing terus-terusan, nalika terus-terusan ngenalake peralatan lan teknologi canggih, perusahaan kita wis ngenalake bakat manajemen kualitas lan tenaga profesional lan teknis, adhedhasar Shanghai, ngadhepi jagad, kanthi aktif ngembangake internasional, domestik. pasar entuk kahanan win-win karo pelanggan karo kualitas paling kepileh, layanan paling apik lan rega paling sarujuk.Dedikasi lan profesionalisme minangka jembatan antarane kita lan para pelanggan!

Kita bakal menehi tawaran pisanan, pangiriman ing wektu, kualitas apik, rega competitive konsep layanan kita.We look nerusake kanggo duwe kerjasama bisnis long-term karo customer saka kabeh ndonya, Mangga bebas hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.