Babagan Kita

page_banner
21

Ningbo Madacus Printing Co., Ltd. nawakake layanan pencetakan lan kemasan kompetitif luwih saka 20 taun, kita fokus ing buku cetak, majalah, notebook lan kothak kemasan, kanthi sarat dhiri, kita mesthi bisa ketemu lan malah ngluwihi syarat pelanggan.

Madacus Percetakan duwe toko cetak sing lengkap, peralatan Percetakan Jerman Heidelberg sing paling canggih ing donya lan prosedur QC sing ketat. Kita liwati audit FSC lan BSCI. lan tetep nyediakake layanan pencetakan lan kemasan one-stop sing apik lan efisien, lan pangiriman cepet global.

Pangembangan Produk

Panyedhiya Kustomisasi lan Solusi kanggo nggawe ide dadi kenyataan

Kualitas sing Bisa Dipercaya kanthi Rega Realistis

Lini produksi mekanik canggih, Prosedur QC sing ketat, Produksi visualisasi gratis

Sertifikasi

Pass BSCI lan FSC 

Layanan Kita

Respon cepet 24 jam, Produk dikirim 2-4 minggu, layanan purna jual paling apik

 Kita netepi filosofi bisnis "pangembangan sing didhukung kreativitas" lan saiki duwe peralatan produksi modern lan fasilitas pendukung. Kita utamane ngenalake Heidelberg XL75-8F, XL75-6 + LF quarto 6 + 1 Press Press, super Master CD102-4Preset Plus, pasangan warna Xiaosen G40-5 boot total 4 mesin cetak. Saka desain, nggawe piring, nyetak, perunggu, laminasi, die cutting, lini produksi one-stop manual manual.

Ngadhepi jaman pangembangan ilmiah lan teknologi sing terus saya ganti, nalika terus-terusan ngenalake peralatan lan teknologi canggih, perusahaan kami ngenalake bakat manajemen berkualitas tinggi lan tenaga profesional lan teknis, adhedhasar Shanghai, ngadhepi jagad, kanthi aktif ngembangake internasional, domestik pasar entuk kahanan win-win karo para pelanggan kanthi kualitas sing paling apik, layanan sing paling apik lan rega sing paling disenengi. Pengabdian lan profesionalisme minangka jembatan antarane kita lan para pelanggan!

Kita bakal menehi tawaran kaping pisanan, pengiriman tepat wektu, kualitas apik, rega sing kompetitif yaiku konsep layanan. Muga-muga bisa kerja sama bisnis jangka panjang karo pelanggan saka kabeh penjuru jagad, Mangga hubungi kami kanggo informasi luwih lengkap.