Produk

page_banner

Buku catetan perencana saben minggu akademik pribadi saben wulan kanthi divider tab indeks

Katrangan singkat:

Binding: Spiral Binding, Wire-O binding

Ukuran: A5, Ukuran Khusus

Papan Asal: Zhejiang, China

Gaya: Dicetak

Bahan Sampul: Kertas


Detail Produk

Tag Produk

Pasar Ekspor Utama

Main Export Markets

Pembayaran & Pangiriman

Payment & Delivery

Infos Dhasar

Binding: Spiral Binding, Wire-O binding

Ukuran: A5, Ukuran Khusus

Papan Asal: Zhejiang, China

Gaya: Dicetak

Bahan Sampul: Kertas

Kaca Batin: 100 lembar utawa disesuaikan, 100 Lembar

Dianggo: Alat Tulis

Werna: CMYK

Sample wektu: 1-3 Dina

Desain: Desgin Khusus

Spesifikasi Kunci / Fitur Khusus

Jeneng Produk Pasokan Kantor Bisnis Emas Spiral Notebook Hardcover Jurnal Perancang Pencetakan Jurnal Khusus
Ngiket Pengikatan spiral, pengikat kawat
Ukurane A4 / A5 / A6 lsp
Jeneng Merek MADACUS
Jinis Notebook
Gaya Hardcover
Bahan Sampul Kertas
Panutup kertas seni dipasang ing karton 1,25mm
Kaca Batin 100 lembar
Panganggone Promosi
Tembung kunci jurnal
Werna Werna apa wae
Gunakake Promosi \ Bisnis \ Sekolah \ Kantor
Logo Nampa Logo Khusus
Materi Kertas seni
Sample wektu 3 Dina
Wektu Produksi 10 Dina
Jangka wektu pambayaran T / T; L / C; D / A; D / P
Pengepakan 1 pc / opp bag, 32 pcs / ctn utawa miturut panjaluk pelanggan
Nyithak Percetakan Digital, Percetakan Layar, Percetakan Offset, Percetakan Flexographic, Percetakan Letterpress, Percetakan Gravure, Percetakan Transfer lsp.
Rampung permukaan Embossing, Hot stamping, Vanishing, UV coating, Spot UV, Glossy Lamination, Matt Lamination, Film Lamination lsp.
Cara ngiket Binding, Biting Sewing, Wire Binding, Spiral Binding, Plastik Combing, Thread Stitching, Saddle Stitching, Folded Leaflet lsp.

Layanan Kita

Ningbo Madacus Printing Co., Ltd. duwe spesialisasi babagan kemasan lan pencetakan luwih saka 20 taun kanthi

Layanan - Desain industri & tim sales sales profesional.

Percetakan - Mesin cetak Heidelberger paling anyar.

Ikatan - Jahitan saddle, ikatan sing sampurna, ikatan spiral-O, ikatan tutup hard kanthi tulang punggung utawa tulang punggung persegi.

Box Making - Die cut, mesin mounding otomatis lan lini produksi gaweyan tangan sing cepet.

Pungkasan pers-pers - Serangkaian lengkap, Laminasi film, Stamping panas perak Emas, Emboss, Hollow, Percetakan sutra

Produk kami wis dikenal lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kebutuhan ekonomi lan sosial kanthi terus-terusan.


Produk kami kalebu: (Kabeh bahan bisa didaur ulang)

1. Produk alat tulis kantor & Sekolah:

Notebook PU kulit utawa Kertas, Buku Harian, buku Sketsa, Stiker, Enop, Folder (file kertas), Kalender, Buku Teks ...

2. Produk kemasan & Percetakan:

Kothak kemasan (Kothak kertas, Kothak hadiah, Kothak tonton, Kothak kembang, Kothak dompet ...), Koper kemasan (kantong kertas), label label Kemasan

Katalog, Majalah, Brosur, Flyer, Tiket Lotre, Kupon ...


Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan kanggo ngubungi kita babagan hubungan bisnis mbesuk lan sukses bebarengan!

(Muga-muga ngelingake: perusahaan kita mung nyedhiyakake layanan khusus kanggo desain dhewe-dhewe, ora ana stok grosir, model sing paling akeh

conto mung kanggo referensi. Sampel gratis kasedhiya)

Kauntungan Kompetitif Utama

Primary Competitive Advantage

Cara Ngiket

1

Binding Hardcover

2

Ngiket sampurna

3-Saddle Stitched

Saddle dijahit

4-Wire-O Binding

Kawat-O Ngiket

5-Spiral Binding

Ngiket Spiral

Cardboard Lay Flat

Kardus Lay Flat

212

Rincian Cara Ngikat

Rampung ing Cover

1-Matte Lamination VS Gloss Lamination

Laminasi Matte VS Laminasi Glos

2-Foil Stamping

Stamping Foil

3-Embossing

Embossing

Vegan certified food stamp debossed over brown natural background

Debossing

5-Spot UV

Spot UV

6-Glow in the Dark

Cahya ing peteng

7-Gilt-edging

Gingsul

8-Tab Divider

Pembagi Tab

Profil Perusahaan

Company Profile

Aliran Produksi

1. Raw Material

Spot UV

2. CTP plate making

Nggawe piring CTP

3.Offset Printing

Percetakan Offset

4. folding

Lempitan

5.gathering

kumpul

6. thread sewing

sewing benang

7. hardcover binding

naleni hardcover

karton standar + tas poli, utawa paket khusus

Packaging & Delivery

FAQ

FAQ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita