Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Ningbo Madacus Printing Co., Ltd. nawakake layanan pencetakan lan kemasan kompetitif luwih saka 20 taun, kita fokus ing buku cetak, majalah, notebook lan kothak kemasan, kanthi sarat dhiri, kita mesthi bisa ketemu lan malah ngluwihi syarat pelanggan.

Madacus Percetakan duwe toko cetak sing lengkap, peralatan Percetakan Jerman Heidelberg sing paling canggih ing donya lan prosedur QC sing ketat. Kita liwati audit FSC lan BSCI. lan tetep nyediakake layanan pencetakan lan kemasan one-stop sing apik lan efisien, lan pangiriman cepet global

ndeleng liyane

Produk panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo album conto liyane

Miturut kabutuhan sampeyan, kustomisasi kanggo sampeyan, lan menehi sampeyan akal

INGKIR SAIKI

Informasi paling anyar

warta

Ningbo Madacus Printing Co., Ltd. nawakake layanan pencetakan lan kemasan kompetitif luwih saka 20 taun, kita fokus ing buku cetak, majalah, notebook lan kothak kemasan, kanthi sarat dhiri, kita mesthi bisa ketemu lan malah ngluwihi syarat pelanggan.

Goleki kene! Gelombang gedhe peralatan cetak canggih lan bahan cetak ijo diluncurake ing kene

Robot ngetik jinis cerdas lan nyetak otomatis, bahan perlindungan lingkungan ijo nggawa efek visual sing nyenengake, lan cetakan fleksibel nggawe produk dicetak luwih dipersonalisasi ... Ing Pameran Teknologi Percetakan Internasional Beijing kaping 10, sing dibukak ing Beijing tanggal 23 ...

Ewonan ilmu cetak! Sepira sampeyan ngerti?

Anggere R + G + B telung warna tabrakan proporsional, luwih saka puluhan yuta warna bisa digawe. Kenapa ireng? Ireng bisa diprodhuksi nalika rasio kanggo RGB padha, nanging butuh telung tinta kanggo ngasilake siji warna, yaiku ...

Napa akeh papan sing digunakake kanggo nyithak album produk lan adol?

Saben kutha ganti kanthi bertahap, lan pangowahan ing kutha uga bakal beda-beda saka omzet modhal, lan uga saka macem-macem bisnis kanggo pembangunan ekonomi, lan ana akeh perusahaan gedhe sing pengin bisa nindakake bisnis dhewe kanthi luwih apik, supaya bisa ...