Babagan perusahaan kita

Apa sing kita lakoni?

Ningbo Madacus Printing Co., Ltd. nawakake layanan percetakan lan kemasan sing kompetitif sajrone luwih saka 20 taun, kita fokus ing nyetak buku, majalah, notebook lan kothak kemasan, kanthi syarat mandiri sing dhuwur, kita mesthi wis ketemu lan malah ngluwihi syarat pelanggan.

Madacus Printing duwe toko percetakan sing dilengkapi kanthi apik, peralatan Percetakan Heidelberg Jerman paling maju ing donya lan prosedur QC sing ketat.Kita lulus audit FSC lan BSCI.lan tetep nyedhiyakake layanan percetakan lan kemasan sing apik lan efisien, lan pangiriman cepet ing saindenging jagad

ndeleng liyane

Produk panas

produk kita

Hubungi kita kanggo album sampel liyane

Miturut kabutuhan, ngatur kanggo sampeyan, lan nyedhiyani sampeyan pinter

INQUIRY SAIKI

Informasi paling anyar

warta

Ningbo Madacus Printing Co., Ltd. nawakake layanan percetakan lan kemasan sing kompetitif sajrone luwih saka 20 taun, kita fokus ing nyetak buku, majalah, notebook lan kothak kemasan, kanthi syarat mandiri sing dhuwur, kita mesthi wis ketemu lan malah ngluwihi syarat pelanggan.

Zahid negesake amal mbayar cek RM360k menyang perusahaan kanggo nyetak Alquran, dudu kanggo mbantu Umno ndhaptar pemilih anyar

KUALA LUMPUR, 29 Juni — Presiden Umno, Datuk Seri Ahmed Zahid Hamidi, negesake ing pengadilan dina iki yen yayasan amal Yayasan Akalbudi nggawe pembayaran menyang TS ing Agustus 2015 lan November 2016. Rong cek regane RM360.000 diterbitake dening Consultancy & Resources kanggo percetakan buku kasebut al-Qur'an.Tes...

Zahid negesake amal mbayar cek RM360k menyang perusahaan kanggo nyetak Alquran, dudu kanggo mbantu Umno ndhaptar pemilih anyar

KUALA LUMPUR, 29 Juni — Presiden Umno, Datuk Seri Ahmed Zahid Hamidi, negesake ing pengadilan dina iki yen yayasan amal Yayasan Akalbudi nggawe pembayaran menyang TS ing Agustus 2015 lan November 2016. Rong cek regane RM360.000 diterbitake dening Consultancy & Resources kanggo percetakan buku kasebut al-Qur'an.Tes...

Sertifikasi Tahunan BSCI, Inspeksi Pabrik BSCI lagi ditindakake

Kita lagi ngalami Inspeksi Pabrik BSCI ing 9 Desember lan 10 Desember wektu Beijing BSCI ( The Business Social Compliance Initiative ) minangka organisasi sing nyengkuyung tanggung jawab sosial ing komunitas bisnis, adhedhasar ing Brussels, Belgia, didegake ing 2003 dening Asosiasi Perdagangan Luar Negeri, kang...

Delengen kene!Gelombang gedhe saka peralatan cetak canggih lan bahan cetak ijo dibukak ing kene

Robot cerdas ngetik lan printing otomatis, bahan perlindungan lingkungan ijo nggawa efek visual nyaman, lan printing fleksibel nggawe produk dicithak luwih pribadi ... Ing 10th Beijing International Printing Technology Exhibition, kang dibukak ing Beijing ing 23 ...

Ewonan kawruh nyetak!Pira sampeyan ngerti?

Anggere R + G + B telung werna tabrakan proporsional, luwih saka puluhan yuta werna bisa kui.Kok ireng?Ireng bisa diprodhuksi nalika rasio kanggo RGB padha, nanging mbutuhake telung tinta kanggo ngasilake siji werna, yaiku ...