Produk

page_banner

Pabrik khusus crita cetak buku hardback, bocah cetak buku bocah

Katrangan singkat:

Bahan Produk: Kertas & Kertas Kertas

Ngiket: Jahitan Benang

Sampul Buku: PANUTUP KAYU

Tipe Kertas: Kertas Seni, Kardus, Kertas Dilapisi, Papan Bergelombang, Papan Dupleks, Kertas Mewah, Kertas Kraft, Kertas Kertas, Kertas offset

Jinis Produk: Book

Rampung permukaan: Laminasi Film

Jinis Percetakan: Percetakan offset


Detail Produk

Tag Produk

Pasar Ekspor Utama

Main Export Markets

Pembayaran & Pangiriman

Payment & Delivery

Infos Dhasar

Bahan Produk: Kertas & Kertas Kertas

Ngiket: Jahitan Benang

Sampul Buku: PANUTUP KAYU

Tipe Kertas: Kertas Seni, Kardus, Kertas Dilapisi, Papan Bergelombang, Papan Dupleks, Kertas Mewah, Kertas Kraft, Kertas Kertas, Kertas offset

Jinis Produk: Book

Rampung permukaan: Laminasi Film

Jinis Percetakan: Percetakan offset

Papan Asal: China

Ukuran: Syarat Pelanggan

Werna: Warna

Desain: Karya Pelanggan

Tuladha: Sampel Khusus

Sample wektu: 1-3 Dina

Format Karya Seni: AI PDF PSD CDR

Spesifikasi Kunci / Fitur Khusus

Jeneng produk Utas hardcover binding spons sponge foam spot UV glossy paper child book / bocah-bocah nyithak buku crita
Jinis cetak nyetak offset
digital printing
Werna cetak CMYK + Putih + Pantone
Ukurane A3 (28.5 * 42cm) A4 (21 * 28.5cm) A5 (14.2 * 21cm) A6 (14.2 * 10.5cm) utawa OEM ora apa-apa
Bahan Kertu Batin kertas offset / kertas seni nggilap / kertas matt / kertas mewah
Kekandelan kertas batin 80gsm / 105gsm / 128gsm / 157gsm utawa ngatur
Kekandelan kertas tutup hard 157gsm dipasang karton abu-abu 600gsm
157gsm dipasang karton abu-abu 800gsm
157gsm dipasang karton abu-abu 1000gsm
157gsm dipasang karton abu-abu 1200gsm
157gsm dipasang karton abu-abu 1500gsm
157gsm dipasang kardus abu-abu 1800gsm
157gsm dipasang kardus abu-abu 1800gsm
Rampung kanggo tutup Laminasi mengkilap / Laminasi Matt / laminasi ilang
Kerajinan foil stamping (emas / perak / hologram) / UV / Embossed / Dembossed / glittering / Line embossed
Ngiket ikatan hardcover / sampurna / ikatan sampurna nganggo bagean sewn / stitch saddle / wire-0
Wektu pangiriman 5-7 dina
Wektu pengiriman Hardcover 6-9 dina
Kiriman liwat segara / udara / ekspres
Jangka wektu pambayaran T / T / Western Union / Dhuwit Gram
Dina conto 3-4dino
Fitur 1. Percetakan Kualitas Tinggi
2.Werna Becik
3. Ngiket Kuat
4. Rega Kompetitif
5. Pangiriman Cepet

Kebijakan ngasilake produk

Kita ngerteni kualitas proucts lan layanane. Yen sampeyan ora wareg 100% karo tuku saka kita. Cukup hubungi kita sajrone 45 dina wiwit tanggal pengiriman sing ditampa lan kita bakal ngasilake rega lengkap saka produk kasebut. sing dimaksud, ora kalebu biaya pangolahan pangiriman. Pancen, kita bangga banget babagan komitmen kanggo kepuasan pelanggan. Nanging, kahanan tartamtu ngluwihi. Kontrol kita lan ora dijamin karo guatantee. Elinga yen kita ora bisa tanggung jawab kanggo:

1. Kesalahan ejaan, tandha baca utawa gramatikal sing digawe dening pelanggan.

2. Berkualitas rendah utawa resolusi rendah file pencetakan sing diunggah.

3. Kesalahan desain sing diwenehake pelanggan ing proses nggawe dokumen.

4. Rusak produk percetakan sing muncul sawise dikirim menyang pelanggan. 

Rincian Kemasan

1. Kemasan individu: polybag / shrink wrapping / water proof paper; Lebokake utawa dibagi proteksi

2. Best K = K ngekspor karton bergelombang kanthi pambungkus film;

3. Kemasan palet plastik solid kanthi bungkus film lan sabuk kemasan

4. Perlindhungan tas larangan kanggo kemasan isian

5. Tandha pengiriman lengkap

6. Ora ngluwihi 21kg Saben Karton kanggo kurir;

7. Kemasan khusus ditampa.

Kauntungan Kompetitif Utama

Primary Competitive Advantage

Cara Ngiket

1

Binding Hardcover

2

Ngiket sampurna

3-Saddle Stitched

Saddle dijahit

4-Wire-O Binding

Kawat-O Ngiket

5-Spiral Binding

Ngiket Spiral

Cardboard Lay Flat

Kardus Lay Flat

212

Rincian Cara Ngikat

Rampung ing Cover

1-Matte Lamination VS Gloss Lamination

Laminasi Matte VS Laminasi Glos

2-Foil Stamping

Stamping Foil

3-Embossing

Embossing

Vegan certified food stamp debossed over brown natural background

Debossing

5-Spot UV

Spot UV

6-Glow in the Dark

Cahya ing peteng

7-Gilt-edging

Gingsul

8-Tab Divider

Pembagi Tab

Profil Perusahaan

Company Profile

Aliran Produksi

1. Raw Material

Spot UV

2. CTP plate making

Nggawe piring CTP

3.Offset Printing

Percetakan Offset

4. folding

Lempitan

5.gathering

kumpul

6. thread sewing

sewing benang

7. hardcover binding

naleni hardcover

karton standar + tas poli, utawa paket khusus

Packaging & Delivery

FAQ

FAQ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita