Produk

page_banner

OEM China nyithak buku catetan perencana saben wulan notebook keras

Katrangan singkat:

Papan Asal: Zhejiang, China

Jinis: DIARY

Gaya: Hardcover

Bahan Sampul: Kertas


Detail Produk

Tag Produk

Pasar Ekspor Utama

Main Export Markets

Pembayaran & Pangiriman

Payment & Delivery

Infos Dhasar

Papan Asal: Zhejiang, China

Jinis: DIARY

Gaya: Hardcover

Bahan Sampul: Kertas

Kaca Batin: 40,80,120 utawa kanggo disesuaikan

Dianggo: Promosi, Promosi

Werna: 4c + 4c CMYK Pantone

Ukuran: Ukuran Khusus

Desain: CUSTMIZED

Spesifikasi Kunci / Fitur Khusus

Ukurane Adat A4 A5
Jeneng Kertu memori memori bayi sing apik banget didhelikake nganggo buku memori memori Gaya Album Foto Album OEM
Materi Kertas Seni, Kertas Kerajinan, Kertas Dilapisi, Kertas Mengkilap, kertas Injil, Kertas Matte, Kertas Offset, Kertas Pesenan, Kertas Kertas,
WoodfreePaper, Greaseproof Paper, Paperboard, Cardboard, Millboard, Corrugated Board, Duplex Board lsp.
Werna Tutup: 4C + 4C Lembar batin: 4C + 4C lsp. (Sembarang warna kasedhiya)
Logo desain khusus
Nyithak Cetak Digital, Cetak Layar, Cetak Offset, Cetakan Flexographic, Percetakan Letterpress, Percetakan Gravure, Transfer
Nyithak lsp.
Rampung permukaan Embossing, Hot stamping, Vanishing, UV coating, Spot UV, Glossy Lamination, Matt Lamination, Film Lamination lsp.
Cara ngiket Pengikatan Sempurna, Pengikat Sewing, Pengikat Kawat, Pengikat Spiral, Pengikat Sisir Plastik, Jahitan Benang, Jahitan Sadel, Lipat
Leaflet lsp.
Bayaran T / T, Western Union, Paypal
File kriya PDF, CDR, AI
Sample wektu 5--7 dina kerja sawise negesake kriya kasebut

Pitunjuk Tuku

PANUTUP: lumahing ditutupi kertas seni anti banyu lan tahan noda, bisa nglindhungi buku.

PROSES KERETA PANAS: foil emas panas / foil perak panas / adat

METEL CORNER: nglindhungi buku supaya ora rusak

TABS: ilustrasi sing beda duwe kutipan motivasi saben wulan

Kita bisa nyedhiyani sampeyan pabrikan khusus profesional, produk ing ndhuwur minangka desain para pelanggan, mung kanggo referensi tampilan. Kita bakal nglindhungi privasi karya seni lan informasi klien.

Lamaran

Produk utama: katalog gambar, tag busana, buku hardback, sampul CD, menu hotel, rekor siswa, kulawarga umum, album kegiatan, buku catetan, buku conto kain, buku bangunan, selebaran, Buletin Perusahaan, amplop, lembaran karbon, tas tangan, perekat diri, manual, kertu pos, kertu bisnis, kopling, tas amplop abang, tanggalan meja, lsp

Pengiriman Produk

Ekspres (UPS / TNT / DHL / FEDEX) ilang / ngilangi bingkisan, kepiye kepiye?

Yen sampeyan durung nampa bingkisan kasebut ing wektu sing tepat, aja nganti hubungi kita, kita bakal nglacak bungkus kasebut kanggo sampeyan.

Yen sampeyan nampa, nanging wis rusak, bagean utawa kabeh produk sing rusak utawa ilang, monggo motret lan ora gelem ditandatangani, mula kirim foto menyang kita, kita bakal ngubungi ekspres kanggo njaluk klaim lan nggawe maneh produk kanggo sampeyan gratis yen sampeyan isih butuh.

Kauntungan Kompetitif Utama

Primary Competitive Advantage

Cara Ngiket

1

Binding Hardcover

2

Ngiket sampurna

3-Saddle Stitched

Saddle dijahit

4-Wire-O Binding

Kawat-O Ngiket

5-Spiral Binding

Ngiket Spiral

Cardboard Lay Flat

Kardus Lay Flat

212

Rincian Cara Ngikat

Rampung ing Cover

1-Matte Lamination VS Gloss Lamination

Laminasi Matte VS Laminasi Glos

2-Foil Stamping

Stamping Foil

3-Embossing

Embossing

Vegan certified food stamp debossed over brown natural background

Debossing

5-Spot UV

Spot UV

6-Glow in the Dark

Cahya ing peteng

7-Gilt-edging

Gingsul

8-Tab Divider

Pembagi Tab

Profil Perusahaan

Company Profile

Aliran Produksi

1. Raw Material

Spot UV

2. CTP plate making

Nggawe piring CTP

3.Offset Printing

Percetakan Offset

4. folding

Lempitan

5.gathering

kumpul

6. thread sewing

sewing benang

7. hardcover binding

naleni hardcover

karton standar + tas poli, utawa paket khusus

Packaging & Delivery

FAQ

FAQ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita