Produk

page_banner

Jurnal Hardcover Pangiriman Cepet kustom logo kain notebook notebook jurnal kulit syukur

Katrangan singkat:

Ngiket: Menjahit Benang, Ngikat Sewing

Ukuran: A5 utawa khusus

Papan Asal: Zhejiang, China

Gaya: Hardcover

Bahan Sampul: Kulit, Kertas

Kaca Batin: 60 lembar utawa khusus, 60 Lembar utawa disesuaikan


Detail Produk

Tag Produk

Pasar Ekspor Utama

Main Export Markets

Pembayaran & Pangiriman

Payment & Delivery

Infos Dhasar

Ngiket: Menjahit Benang, Ngikat Sewing

Ukuran: A5 utawa khusus

Papan Asal: Zhejiang, China

Gaya: Hardcover

Bahan Sampul: Kulit, Kertas

Kaca Batin: 60 lembar utawa khusus, 60 Lembar utawa disesuaikan

Dianggo: Hadiah

Werna: Warna Kustom

Bahan: Kertas Woodfree

Nyithak: Tutup CMYK Dicithak

Pencetakan Batin: 1 Pencetakan Warna

Sertifikat: BSCI / FSC

Desain: Desgin Khusus

Spesifikasi Kunci / Fitur Khusus

Produk Notebook tutup hard
Ukurane A4 / A5 / A6 lsp
Fitur CMYK + stamping foil
Ngiket naleni sampurna
Kisaran Selawase
Logo logo print
Pasokan koleksi notebook sewn kaiket, note pad, notebook karo sampul PVC, jurnal
Kaca Batin 98 Lembar, 100 Lembar
Gunakake Promosi \ Bisnis \ Sekolah \ Kantor

Layanan Kustomisasi

Pilihan pangaturan dhewe

Ukurane A4 / A5 / A6, utawa ukuran sing ditemtokake.
Bahan sampul Kertas, kulit PU, plastik, kain lsp.
Logo Percetakan, UV, stempel foil, sulaman, lsp.
Bahan kertas batin Kertu offset, kertas Kraft coklat, kertas Kraft ireng, bahan liyane sing wis ditemtokake.
Spek kertas batin 70g, 80g, 100g, lsp.
Werna kertas batin Putih, gadhing, krim, ireng lsp.
Desain halaman batin Garis, titik, kisi, utawa cetakan ilustrasi.
Ngiket Kasus kaiket, spiral, godhong longgar, kanthi elastis, kanthi tandha buku pita, lsp.
Pengepakan Polybag, bungkus nyusut, kothak hadiah, bungkus akeh, lsp.

Solusi One Stop

1. Grosir lan distributor: kita nyedhiyakake stok sing kasedhiya setaun, nampa jumlah pesanan sing sithik, ngirim liwat 3 dina.

2. E-commercebusiness: kita bisa ngirim kargo menyang byexpress lan nyedhiyakake produk sing sampeyan pesen.

3. OEM & ODM tradisional: kita bisa ngatur miturut katrangan produk, kriya utawa conto produk.

4. OEM & ODM Gampang: Kita duwe puluhan ewu desain sing kasedhiya, sampeyan mung bisa nggawe desain ing desain utawa nggawe modifikasi ing desain kanthi mbantu tim desain.

5. Solusi pengepakan: kita bisa nyedhiyakake solusi adol tampilan unit lan toko.

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan: Logo Cetak Akademik A5 Customized PU Kulit Diary 2021 Daily Planner Jurnal Hardcover Notebook

1pc / polybag utawa kemasan miturut panjaluk

Pelabuhan : Shanghai, Ningbo, Shenzhen

Buku Akademik A5 Printed Logo Customized PU Kulit Diary 2021 Daily Planner Monthly Notebook Hardcover.

Notebook duwe macem-macem gaya, adhedhasar gaya sing beda, uga duwe jeneng sing luwih rinci, umume jenenge notebook hardcover, notebook spiral, notebook kulit pu, notebook sampul kertas, rencana, agenda, jurnal, buku harian.

Ukuran notebook sing biasane digunakake yaiku A5, uga bisa uga B5, A4, A6; Logo sampul bisa disesuaikan karo sarat sampeyan, kerajinan normal wis debossed, stamping panas, cetakan sutra; Pencetakan konten kaca batin bisa disesuaikan karo kriya sampeyan.

Kauntungan Kompetitif Utama

Primary Competitive Advantage

Cara Ngiket

1

Binding Hardcover

2

Ngiket sampurna

3-Saddle Stitched

Saddle dijahit

4-Wire-O Binding

Kawat-O Ngiket

5-Spiral Binding

Ngiket Spiral

Cardboard Lay Flat

Kardus Lay Flat

212

Rincian Cara Ngikat

Rampung ing Cover

1-Matte Lamination VS Gloss Lamination

Laminasi Matte VS Laminasi Glos

2-Foil Stamping

Stamping Foil

3-Embossing

Embossing

Vegan certified food stamp debossed over brown natural background

Debossing

5-Spot UV

Spot UV

6-Glow in the Dark

Cahya ing peteng

7-Gilt-edging

Gingsul

8-Tab Divider

Pembagi Tab

Profil Perusahaan

Company Profile

Aliran Produksi

1. Raw Material

Spot UV

2. CTP plate making

Nggawe piring CTP

3.Offset Printing

Percetakan Offset

4. folding

Lempitan

5.gathering

kumpul

6. thread sewing

sewing benang

7. hardcover binding

naleni hardcover

karton standar + tas poli, utawa paket khusus

Packaging & Delivery

FAQ

FAQ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita