Produk

page_banner

Desain brosur / brosur / brosur desain katalog khusus ing China

Katrangan singkat:

Bahan Produk: Kertas & Kertas Kertas

Binding: Binding Perfect

Tipe Kertas: Kertas Seni, Kardus, Kertas Dilapisi, Papan Bergelombang, Papan Dupleks, Kertas Mewah, Kertas Kraft, Kertas Kertas, Kertas offset

Tipe Produk: Katalog

Rampung permukaan: Matt laminasi


Detail Produk

Tag Produk

Pasar Ekspor Utama

Main Export Markets

Pembayaran & Pangiriman

Payment & Delivery

Infos Dhasar

Bahan Produk: Kertas & Kertas Kertas

Binding: Binding Perfect

Tipe Kertas: Kertas Seni, Kardus, Kertas Dilapisi, Papan Bergelombang, Papan Dupleks, Kertas Mewah, Kertas Kraft, Kertas Kertas, Kertas offset

Tipe Produk: Katalog

Rampung permukaan: Matt laminasi

Jinis Percetakan: Percetakan offset

Papan Asal: Zhejiang, China

Werna: 4c + 4c CMYK Pantone

Ukuran: Ukuran Khusus

Desain: Karya Pelanggan

Spesifikasi Kunci / Fitur Khusus

Barang

Book Nyithak Anak

Ukurane A3, A4, A5, A6 lsp
Bobot Kertas 60 gsm, 70 gsm, 80 gsm, 90 gsm, 105 gsm, 128 gsm, 157 gsm, 180 gsm, 190 gsm, 200 gsm, 230 gsm, 250 gsm, 300 gsm, 350gsm, 400 gsm, lsp.
Jinis Kertas Kertas Dilapisi C1S / C2S Glossy, Kertas Dilapisi Matt, Kardus, Kertas Woodfree, Kertas Offset, Kertas Kraft, Kertas Khusus, Kertas bergelombang, lsp.
Werna CMYK (Full Color), Pantone.
Nyithak Percetakan Offset, Digital Printing, Print Screen.
Rampung Laminasi Gloss / Matt, Varnishing Gloss / Matt, Stamping Panas, UV-coating, Embossing / Debossing, Cut-Die, Perforasi, Conner Babak, lsp.
Ngiket Case bound (Hardcover bound), Perfect bound (kanthi bagean dijahit), Jahitan saddle, Spiral bound (Wire-O bound).
Format Desain PDF, JPG, lsp. Résolusi gambar kudu luwih saka 300 dpi.
Katemtuan Pangiriman CIF, C & F, FOB, EX-WORK, lsp.
Ketentuan Pembayaran T / T sadurunge, L / C, Paypal, lsp.
Wektu Utama 15 ~ 20 dina utawa luwih, gumantung saka jumlah.
Conto Simpenan gratis, mbayar kustomisasi.
Kapasitas 50,0000 potong saben minggu, kemampuan produksi sing kuwat.

Layanan Khusus

MADACUS Percetakan nduweni komitmen kanggo nyedhiyakake produk kualitas apik lan layanan khusus kanggo para pelanggan, utamane solusi ing ngisor iki yaiku: nyithak buku hardcover, nyithak majalah, nyithak brosur, nyithak buku fotografi, kothak & tas kertas, buku non-fiksi lsp.

Yen sampeyan kerja sama karo kita, kita bisa menehi rega paling apik lan ngirim notebook menyang kualitas lan jumlah kanthi cepet, lan uga bisa nggawe conto supaya bisa ndeleng kualitas dhisik.

1. Ukuran: Adat. Yen sampeyan pengin pesen, wenehi informasi:

2. Materi sampul: Luwih becik sampeyan ngirim foto kanggo referensi.

3. Kertu ing kaca nggunakake desain utawa sampeyan duwe kriya dhewe?

4. Yen teks kriya sampeyan dhewe, pira kaca ing njero kaca? Siji lembar yaiku rong kaca.

5. Ing njero kabeh print ireng lan putih utawa cetakan warna?

6. Ngiket: Ngikat ikatan, ikatan spiral utawa saran saka pls

7. Quantity: Pls saran

Konfirmasi iki, kita bisa menehi penawaran. 

Matur nuwun lan enteni kanggo nyedhiyakake layanan sing paling profesional.

Kauntungan Kompetitif Utama

Primary Competitive Advantage

Cara Ngiket

1

Binding Hardcover

2

Ngiket sampurna

3-Saddle Stitched

Saddle dijahit

4-Wire-O Binding

Kawat-O Ngiket

5-Spiral Binding

Ngiket Spiral

Cardboard Lay Flat

Kardus Lay Flat

212

Rincian Cara Ngikat

Rampung ing Cover

1-Matte Lamination VS Gloss Lamination

Laminasi Matte VS Laminasi Glos

2-Foil Stamping

Stamping Foil

3-Embossing

Embossing

Vegan certified food stamp debossed over brown natural background

Debossing

5-Spot UV

Spot UV

6-Glow in the Dark

Cahya ing peteng

7-Gilt-edging

Gingsul

8-Tab Divider

Pembagi Tab

Profil Perusahaan

Company Profile

Aliran Produksi

1. Raw Material

Spot UV

2. CTP plate making

Nggawe piring CTP

3.Offset Printing

Percetakan Offset

4. folding

Lempitan

5.gathering

kumpul

6. thread sewing

sewing benang

7. hardcover binding

naleni hardcover

karton standar + tas poli, utawa paket khusus

Packaging & Delivery

FAQ

FAQ

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita