Kabar

page_banner
f603918fa0ec08fa51ae022602dc8c6554fbdabb

Anggere R + G + B telung werna tabrakan proporsional, luwih saka puluhan yuta werna bisa kui.Kok ireng?Black bisa diprodhuksi nalika rasio kanggo RGB padha, nanging njupuk telung inks kanggo gawé siji werna, kang ora layak saka titik ekonomi tampilan.Ing kasunyatan, ireng digunakake akeh ing proses desain, kang bener kok printing papat werna digunakake.Ana siji titik liyane: nalika ireng diprodhuksi dening RGB dibandhingake karo ireng langsung dicampur karo tinta, mantan duwe rasa muspra, nalika terakhir kroso abot.

1. Kanthi asas papat werna, iku luwih gampang kanggo saben wong nampa.Iku padha karo papat film sajrone output, lan uga padha karo papat saluran cyan, magenta, kuning, lan ireng (C, M, Y, K) ing saluran ing PHOTOSHOP.Modifikasi saluran nalika kita ngolah gambar kasebut sejatine owah-owahan ing film kasebut.

2. Jala, titik lan sudhut, jala datar lan jala gantung.Mesh: saben kothak inch, jumlah titik diselehake, 175 bolong kanggo umum dicithak prakara, lan 60 bolong kanggo 100 bolong kanggo koran, gumantung ing kualitas kertas.Pencetakan khusus duwe jejaring khusus, gumantung saka tekstur.

1. Format lan akurasi gambar

Printing offset modern nggunakake printing offset (overprinting papat warna), yaiku, gambar warna dipérang dadi papat warna: cyan (C), produk (M), kuning (Y), ireng (B) film titik papat, lan banjur print piring PS dicithak kaping papat dening penet nutup kerugian, lan banjur iku produk dicithak werna.

e850352ac65c103839670abfe723221bb07e8969

Nyetak gambar beda karo gambar tampilan komputer biasa.Gambar kudu ing mode CMYK tinimbang mode RGB utawa mode liyane.Nalika outputting, gambar diowahi dadi titik, yaiku presisi: dpi.Presisi minimal teoretis saka gambar kanggo dicithak kudu tekan 300dpi / piksel / inch, lan gambar apik banget sing asring sampeyan deleng ing komputer biasane katon apik banget ing monitor.Nyatane, Umume yaiku gambar mode RGB 72dpi, lan umume ora bisa digunakake kanggo nyetak.Gambar sing digunakake ngirim ora ditampilake minangka standar.Aja mikir sing gambar bisa digunakake kanggo printing amarga padha kepileh liwat acdsee utawa piranti lunak liyane, lan padha kepileh sawise magnification.Padha kudu dibukak ing photoshop, lan ukuran gambar digunakake kanggo konfirmasi keasliane.Akurasi.Contone: gambar kanthi resolusi 600 * 600dpi / piksel / inci, banjur ukurane saiki bisa digedhekake luwih saka tikel kaping pindho lan digunakake tanpa masalah.Yen resolusi 300 * 300dpi, banjur mung bisa suda utawa ukuran asli ora bisa nggedhekake.Yen resolusi gambar 72 * 72dpi / piksel / inci, ukurane kudu dikurangi (akurasi dpi bakal luwih gedhe), nganti resolusi dadi 300 * 300dpi, bisa digunakake.(Nalika nggunakake fungsi iki, setel item "Redefine Pixel" ing pilihan ukuran gambar ing Photoshop ora ana.)
Format gambar sing umum yaiku: TIF, JPG, PCD, PSD, PCX, EPS, GIF, BMP, lsp. Nalika ngrancang, warna TIF, bitmap ireng lan putih, vektor EPS utawa JPG

2. Werna gambar

Babagan sawetara istilah profesional kayata overprinting, overprinting, hollowing out, lan titik werna ing printing, sampeyan bisa ngrujuk menyang sawetara dhasar printing related.Ing ngisor iki mung sawetara akal sehat sing kudu digatekake.

1, uwos

Ana garis karakter biru sing ditekan ing piring ngisor kuning, mula ing piring kuning film kasebut, posisi karakter biru kudu kosong.Kosok baline uga kanggo versi biru, yen biru bakal dicithak langsung ing kuning, werna bakal ganti, lan karakter biru asli bakal dadi ijo.

2. Overprint

Ana garis karakter ireng ditekan ing piring abang tartamtu, banjur posisi karakter ireng ing piring abang film ngirim ora hollowed metu.Amarga ireng bisa terus werna apa wae, yen isi ireng wis hollowed metu, utamané sawetara teks cilik, kesalahan tipis ing printing bakal nimbulaké pinggiran putih kapapar, lan kontras ireng lan putih gedhe, kang gampang kanggo ndeleng.

3. Patang werna ireng

Iki uga masalah sing luwih umum.Sadurunge outputting, sampeyan kudu mriksa apa teks ireng ing file publikasi, utamané print cilik, mung ing piring ireng, lan ngirim ora katon ing piring telung werna liyane.Yen katon, kualitas produk sing dicithak bakal dikurangi.Nalika grafis RGB diowahi dadi grafis CMYK, teks ireng mesthi bakal dadi ireng papat werna.Yen ora ditemtokake, film kasebut kudu diproses sadurunge bisa metu.

4. Gambar ing mode RGB

Nalika output gambar ing mode RGB, sistem RIP umume otomatis ngowahi menyang mode CMYK kanggo output.Nanging, kualitas werna bakal suda banget, lan produk dicithak bakal duwe werna cahya, ora padhang, lan efek banget ala.Gambar paling apik diowahi menyang mode CMYK ing photoshop.Yen naskah sing dipindai, kudu liwat proses koreksi warna sadurunge gambar bisa digunakake.


Wektu kirim: Jul-01-2021