Kabar

page_banner

Robot cerdas typesetting lan printing otomatis, bahan perlindungan lingkungan ijo nggawa efek visual nyaman, lan printing fleksibel nggawe produk dicithak luwih pribadi… Ing 10th Beijing International Printing Technology Exhibition, kang dibukak ing Beijing ing 23rd, kumpulan saka peralatan canggih lan bahan ijo. , Aplikasi sistem, lan liya-liyane, dipamerake bebarengan, nyedhiyakake reformasi lan tren anyar ing industri percetakan ing jaman digital.

Percetakan ora mung minangka industri penting ing bidang ekonomi lan sosial, nanging uga nduweni sejarah sing abot.Printing asalé saka China.Introduksi printing jinis movable saka China menyang Kulon ningkataké pangembangan masyarakat Kulon.Sapérangan révolusi industri ing donya ningkataké pangembangan teknologi lan peralatan cetak, lan mesin offset feed sheet, mesin offset web, lan mesin digital muncul.

Ucapake pamit kanggo "timbal lan geni", langkah menyang "cahya lan listrik", lan ngrangkul "nomer lan jaringan".Nalika inovasi independen, industri percetakan negaraku aktif ngenalake, nyerna lan nyerep teknologi canggih, lan wis nggawe kemajuan sing luar biasa ing pangembangan pangembangan ijo, digital, cerdas, lan terpadu.

Miturut data saka Asosiasi Industri Percetakan lan Peralatan China, ing taun 2020, industri percetakan negaraku bakal duwe meh 100.000 perusahaan lan luwih saka 200 tujuan ekspor kanggo peralatan lan peralatan percetakan.Wiwit Januari nganti April 2021, nilai tambah industri reproduksi media cetak lan rekaman mundhak luwih saka 20% saben taun.

Nalika kekuatan sakabèhé saka industri printing wis apik, pasar printing Cina ageng uga wis ditampa liyane lan liyane manungsa waé.

Wang Wenbin, ketua Asosiasi Industri Percetakan lan Peralatan China, ujar ing upacara pembukaan manawa luwih saka 1.300 pabrikan saka 16 negara lan wilayah melu pameran kasebut.Serangkaian perusahaan percetakan kondhang mamerake teknologi lan produk anyar sing pisanan.Pameran kasebut uga ngetutake tren inovasi teknologi percetakan, nyiyapake merek lengkap, prepress digital, mesin cetak, peralatan label, tema pasca penet, tema kemasan lan ruang tema liyane, ngluncurake taman hiburan sing ijo lan inovatif, lan tampilan konsentrasi yaiku produk, teknologi lan aplikasi sistem sing maju lan inovatif.

"Pameran kasebut ora mung nampilake teknologi lan peralatan manufaktur sing canggih, nanging uga dadi jendela kanggo mangerteni owah-owahan permintaan pasar konsumen kanggo mesin cetak lan kemasan lan produk sing gegandhengan."Wang Wenbin ujar manawa nalika ngandelake dorongan ekonomi pameran kasebut, industri percetakan uga nyepetake pasokan lan permintaan docking lan ijol-ijolan teknis.Nyuntikake dorongan anyar menyang proses inovasi sing terus-terusan.


Wektu kirim: Jul-01-2021