Warta

page_banner

Robot ngetik jinis cerdas lan nyetak otomatis, bahan perlindungan lingkungan ijo nggawa efek visual sing nyenengake, lan cetakan fleksibel nggawe produk dicetak luwih dipersonalisasi… Ing Pameran Teknologi Percetakan Internasional Beijing kaping 10, sing dibukak ing Beijing tanggal 23, sakumpulan peralatan canggih lan bahan ijo , Aplikasi sistem, lsp., Dipamerake bebarengan, ngirim reformasi lan tren anyar ing industri percetakan ing jaman digital.

Pencetakan ora mung industri penting ing bidang ekonomi lan sosial, nanging uga nggawa sejarah sing abot. Percetakan asale saka China. Perkenalan percetakan jinis obah saka China menyang Kulon ningkatake pembangunan masarakat Kulon. Sawetara révolusi industri ing donya mromosikake pangembangan teknologi cetak lan peralatan, lan mesin press offset sing diwenehi sheet, press offset web, lan press digital diwiwiti.

Pamit kanggo "timah lan geni", mlebu menyang "lampu lan listrik", lan rangkul "nomer lan jaringan". Nalika inovasi independen, industri percetakan negara saya kanthi aktif ngenalake, nyerna lan nyerep teknologi canggih, lan nggawe kemajuan luar biasa ing pangembangan pembangunan ijo, digital, cerdas, lan integral.

Miturut data saka Asosiasi Industri Peralatan Cetak lan China, ing taun 2020, industri cetak negaraku bakal duwe meh 100.000 perusahaan lan luwih saka 200 tujuan ekspor kanggo peralatan cetak lan peralatan. Saka Januari nganti April 2021, tambah nilai industri reproduksi media cetak lan rekaman nambah luwih saka 20% taun-taun.

Nalika kekuwatan industri percetakan wis saya apik, pasar cetak China sing gedhe uga saya akeh perhatian.

Wang Wenbin, ketua Asosiasi Industri Peralatan lan Peralatan China, ujar nalika upacara pembukaan luwih saka 1.300 pabrikan saka 16 negara lan wilayah sing melu pameran kasebut. Serangkaian perusahaan percetakan terkenal nampilake teknologi pertama lan produk anyar. Pameran kasebut uga ngetutake tren inovasi teknologi pencetakan, nyiyapake merek komprehensif, prepres digital, mesin cetak, peralatan label, tema post-press, tema kemasan lan ruang tema liyane, ngluncurake taman tema sing ijo lan inovatif, lan tampilan konsentrat yaiku maju, lan produk inovatif, teknologi lan aplikasi sistem.

"Pameran kasebut ora mung nampilake teknologi lan peralatan manufaktur canggih, nanging uga dadi jendela kanggo ngerti pangowahan permintaan konsumen kanggo mesin cetak lan kemasan lan produk sing gegandhengan." Wang Wenbin ujar manawa gumantung karo dorongan ekonomi pameran, industri percetakan uga nyepetake pasokan lan permintaan docking lan pertukaran teknis. Nyuntikake dorongan anyar menyang proses inovasi terus-terusan.


Wektu kiriman: Jul-01-2021