produk

page_banner

Kothak hadiah laci tutup magnetik kerajinan corrugated kanthi printing / print jendhela

Katrangan singkat:

Deskripsi Produk

Format Karya Seni PDF, AI, CDR, JPG
Bahan Kertas Seni, Kertas Kraft, Kertas Dilapisi, Kertas Glossy, Kertas Kitab Suci, Kertas Matte, Kertas Offset, Kertas Mewah, Kertas Koran, Kertas Tanpa Kayu, Kertas Lemak, Kertas Karton, Karton, Papan Penggilingan, Papan Bergelombang, Papan Duplex lsp.
warna Cover: 4C/4C Lembar batin: 4C/4C etc. (Warna apa wae kasedhiya)
Printing Digital Printing, Screen Printing, Offset Printing, Flexographic Printing, Letterpress Printing, Gravure Printing, Transfer Printing dll.
Penanganan lumahing Embossing, Hot stamping, Vanishing, UV coating, Spot UV, Glossy Lamination, Matt Lamination, Film Lamination etc.
Binding Ikatan Sempurna, Ikatan Jahit, Ikatan Kawat, Ikatan Spiral, Ikatan Sisir Plastik, Jahitan Benang, Jahitan Pelana, Selebaran Lipat dll.
Wektu Sampel 1-3 dina kerja
Wektu timbal Biasane 1-2 minggu sawise sampel final disetujoni, lan adhedhasar QTY
MOQ 1000 pcs
Kapasitas Produksi 100000pcs saben dina
regane FOB, CIF, CFR, EXW, DDU, DDP etc.
Wektu Pembayaran T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union
* T / T (30% Simpenan lan imbangan sadurunge pangiriman, iku gumantung ing kabèh jumlah)
Pelabuhan Ningbo, China
Kemasan karton standar ekspor
Sampel Kasedhiya (Biaya Sampel: Bisa dibalekake)
Pangiriman Sampel Miturut Express (DHL, FedEx, UPS, lsp)


  • FOB Ningbo:US $ 0,2-1,48 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min.500 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:1000000 Piece / Piece saben Sasi
  • :
  • :
  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Format Karya Seni PDF, AI, CDR, JPG
    Bahan Kertas Seni, Kertas Kraft, Kertas Dilapisi, Kertas Glossy, Kertas Kitab Suci, Kertas Matte, Kertas Offset, Kertas Mewah, Kertas Koran, Kertas Tanpa Kayu, Kertas Lemak, Kertas Karton, Karton, Papan Penggilingan, Papan Bergelombang, Papan Duplex lsp.
    warna Cover: 4C/4C Lembar batin: 4C/4C etc. (Warna apa wae kasedhiya)
    Printing Digital Printing, Screen Printing, Offset Printing, Flexographic Printing, Letterpress Printing, Gravure Printing, Transfer Printing dll.
    Penanganan lumahing Embossing, Hot stamping, Vanishing, UV coating, Spot UV, Glossy Lamination, Matt Lamination, Film Lamination etc.
    Binding Ikatan Sempurna, Ikatan Jahit, Ikatan Kawat, Ikatan Spiral, Ikatan Sisir Plastik, Jahitan Benang, Jahitan Pelana, Selebaran Lipat dll.
    Wektu Sampel 1-3 dina kerja
    Wektu timbal Biasane 1-2 minggu sawise sampel final disetujoni, lan adhedhasar QTY
    MOQ 1000 pcs
    Kapasitas Produksi 100000pcs saben dina
    regane FOB, CIF, CFR, EXW, DDU, DDP etc.
    Wektu Pembayaran T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union
    * T / T (30% Simpenan lan imbangan sadurunge pangiriman, iku gumantung ing kabèh jumlah)
    Pelabuhan Ningbo, China
    Kemasan karton standar ekspor
    Sampel Kasedhiya (Biaya Sampel: Bisa dibalekake)
    Pangiriman Sampel Miturut Express (DHL, FedEx, UPS, lsp)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita